Medlem i Virke og spørsmål om korona?

Kontakt vår rådgivningstelefon på 22 54 17 00.

Åpningstider:

 • Man-fre: 08:00 til 18:00

 • Lør-søn: 10:00 til 14:00

Få svar på de vanligste spørsmålene, samt siste nytt om utviklingen på vår samleside.

Besøk samlesiden her

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene. Som medlem får du rådgivning, advokathjelpbransjefellesskap og bedre rammevilkår gjennom vår politiske påvirkning.

Siste oppdateringer

 • Kompensasjonsordning

  Kompensasjonsordning er bekreftet!

  Regjeringen annonserte sammen med Virke, NHO, Finans Norge og LO at det opprettes en kompensasjonsordning som innebærer at staten dekker en andel av de faste kostnadene for bedrifter som har betydelig nedgang i omsetningen som følge av virusutbruddet og smitteverntiltakene.

  Se mer

 • Lånegarantiordning

  Nå er låneordningen med statsgaranti åpnet

  Lånegarantiordning for små og mellomstore bedrifter er nå godkjent av ESA, og bedrifter kan få innvilget lån hvor staten garanterer for 90% av lånebeløpet til bedrifter som kvalifiserer for ordningen.  Regjeringen fastsatte fredag 27. mars forskriftene og iverksatte ordningen. Flere banker har allerede i dag innvilget lån som omfattes av statsgarantien.

  Se mer

 • Pakkereiser

  Fortsatt ingen kompensasjonsordning for pakkereiser

  Virke mener at dagens forslag bare utsetter konkursene hos reisearrangørene. Vi krever at Stortinget nå sikrer en ordning med kompensasjon for de refusjonene reisearrangørene faktisk må tilbakebetale. Dette vil bli avgjort tirsdag i neste uke. Vi vil holde dere oppdatert.

  Se forslagene

Se alle oppdateringer

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene