Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene. Som medlem får du rådgivning, advokathjelpbransjefellesskap og bedre rammevilkår gjennom vår politiske påvirkning.

Populære tjenester vi tilbyr

 • Lederutvikling

  Trenger du å utvikle deg som leder?

  Vi tilbyr et praktisk, erfaringsbasert og løsningsorientert program for deg som ønsker å utfordres til å utvikle deg og virksomheten din videre. Finn ut mer om vårt lederutviklingsprogram - et av våre mest populære tilbud gjennom en årrekke!

 • Lederstøtte

  Konsulentbistand og rådgivning

  Vi vet at mange av dere står i en krevende situasjon. Det kan dreie seg om deg selv som leder, kommunikasjon med dine medarbeidere eller reorganisering av virksomheten. Vi har lang erfaring og kompetanse og gir deg støtte til å finne nye perspektiver og trygghet i valgene du tar.

 • Digitalt verktøy

  Styres

  Styres hjelper deg å få bedre oversikt over styrearbeid, hva som kreves av deg som daglig leder og det du må kunne om økonomi for å rapportere til styret i virksomheten.

Dette kan vi hjelpe deg med!

Dette skjer

 1. Online kurs - First aid kit i ledelse og selvledelse i krevende tider

  Styrk deg ytterligere som leder på dette kurset!

 2. Onlinekurs - Teamledelse

  Slik kan du inspirere og videreutvikle ditt team for å lykkes enda bedre som leder!

 3. Fra permittering til nedbemanning

  Hvordan kan en virksomhet gå fra permittering til nedbemanning? Virkes prosessadvokater gir deg svarene på dette webinaret.

 4. Online kurs: Forbered virksomheten på risiko og endring

  Hvordan forbereder du deg på en fremtid du ikke kjenner – lær deg endringsberedskap gjennom scenarioplanlegging! Kurset går over to påfølgende dager.

 5. Medlemsmøte kultur og opplevelser

  Vi inviterer til digitalt medlemsmøte for Virke kultur og opplevelser.

Se alle arrangementer

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene