Medlem i Virke og spørsmål om korona?

Få svar på de vanligste spørsmålene, samt siste nytt om utviklingen på vår samleside. Prøv også vår chat-bot, nederst i høyre hjørne!

Som medlem kan du alltid ta kontakt på Virkes rådgivningstelefon 22 54 17 00 om du ikke finner svar på spørsmålene dine her. Vi har satt opp et eget team som svarer på dine spørsmål om kompensasjonsordningen, i tillegg til den ordinære juridiske tjenesten. 

Åpen fra mandag til onsdag kl 8:00-16:00.

Besøk samlesiden her

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene. Som medlem får du rådgivning, advokathjelpbransjefellesskap og bedre rammevilkår gjennom vår politiske påvirkning.

Siste oppdateringer

 • Kompensasjonsordning

  Kompensasjonskalkulator

  Finn ut om din bedrift faller inn under kompensasjonsordningen, og få en indikasjon på hvor mye du kan få dekket! Merk at dette formelt må søkes om i Altinn, i en portal som ikke er klar enda.

  Se også Kompensasjonsordning for foretak med omsetningssvikt 

 • Pressemelding

  33 000 arbeidstakere snart tilbake på jobb

  Regjeringen åpnet tirsdag for en åpning av enkelte bransjer som frisører, optikere og fysioterapeuter fra 20. april. I bransjene som kan gjenåpnes, innenfor strenge smittevernsrutiner, jobber 33 297 personer. Av disse jobber 20 000 i handels- og tjenestenæringen.

  Se hele pressemeldingen

 • Lånegarantiordning

  Bankene har satt i verk garantiordningen

  Finansnæringen bekrefter til Virke at lånegarantiordningen for små og mellomstore bedrifter er operativ. Garantiordningen trådte i kraft 27. mars, etter at ESA godkjente ordningen 26. mars. 

  Se mer

Se alle oppdateringer

Er du interessert i å redusere kostnader?

Virkes fordelsavtaler gir opptil 40 % rabatt.

Med fordelsavtalene kan din virksomhet dra nytte av:

 • Gunstige avtaler med en rekke av Virkes samarbeidspartnere
 • Rabatter på en rekke produkter og tjenester
 • Prioritert kundeservice
Se alle fordelsavtalene

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene