Slik lykkes du under Arendalsuka

Seminaret er avlyst

Har du, din virksomhet eller organisasjon planer om å dra til Arendalsuka i august? Da er du ikke alene. Arendalsuka har i løpet av få år blitt Norges viktigste arena for politikere, organisasjoner, næringsliv og ikke minst media.

I 2019 var det 1261 arrangement i løpet av en knapp uke og 75200 besøkende. Med så stor konkurranse gjelder det å forberede seg godt og bestemme seg for hva formålet med uken er.

Virke inviterer til et seminar om hvordan du, din virksomhet eller organisasjon får mest mulig ut av Arendalsuka 2020.

Program

 • : Praktisk info og trender

  Ved Martha Haukaas, kommunikasjonssjef i Virke.

  Hva kan vi forvente under Arendalsuka 2020? Når er de viktigste fristene? Hvilke dager bør jeg være i Arendal? Hvilken rolle spiller Virke for meg under Arendalsuka? Her får du den viktigste informasjonen du trenger før du setter i gang planleggingen.

  Martha Haukaas har tidligere vært seniorrådgiver og partner i Mørland og Johnsen analyse og kommunikasjon. Hun har årevis med erfaring fra Arendalsuka.

 • Tipsene du trenger før Arendalsuka settes i kalenderen

  Ved Aleksander Nordahl, leder Virke Inkasso og Økonomi.

  Hvorfor er du på Arendalsuka? Skal du presentere ditt selskap eller organisasjon eller bare knytte kontakter? Uansett begrunnelse må du forberede deg og sette opp en plan for arbeidet før, under og etter Arendalsuka.

   Aleksander Nordahl har tidligere jobbet som spesialrådgiver i Gambit H+K og vært flere ganger på Arendalsuka, både som næringslivsaktør, arrangert events og hjulpet kunder med å oppnå mest mulig effekt. Han vil komme med konkrete tips til hvordan du forbereder deg og orienterer om mulighetsrommene som faktisk finnes under Arendalsuka.

 • Hvordan få politisk gjennomslag

  Ved Morten Skauge, seniorrådgiver politikk, Virke.

  Mange virksomheter opplever at det er krevende å få oppmerksomhet om og nå gjennom med sine saker politisk. I denne delen av programmet vil du få helt konkrete råd om hvordan du kan gjøre din sak kjent blant politikerne og få gjennomslag i saker som er viktige for deg.

  Skauge har vært politisk rådgiver for Høyre på Stortinget.  

 • : Lunsj og spørsmål

  Seminaret avsluttes med lunsj og en diskusjonssesjon. Her blir det mulighet til å stille spørsmål og diskutere hvordan din virksomhet skal posisjonere seg under Arendalsuka.