Franchisekonferansen 2023

 • Virke, Henrik Ibsens gate 90, Oslo
  • Kr. 1 600
   Medlem
  • Kr. 2 400
   Ikke medlem

Ekspansiv vekst er like aktuelt innen franchisekonsepter som hos alle andre. Dog kan det være enda mer krevende, når hver enkelt franchisetaker driver sitt eget selskap og har sine egne tanker rundt hvordan endringen bør skje.

Dette vil du lære mer om 27. april 2023 når FranchiseArkitekt og Hovedorganisasjonen Virke arrangerer sin årlige franchisekonferanse.

Dette er noen av temaene vi tar opp i årets konferanse:

 • Hvordan planlegger vi en suksessfull vekstfase i en franchisekjede?
 • Hvordan sikrer vi at målene blir nådd på en god og lønnsom måte, både for konsepteier og franchisetakerne?
 • Hvordan kan vi selv planlegge en ekspansjon ved å lære av andres suksess og utfordringer?
 • Hvilket lederskap må utøves for at samtlige franchisetakere og konsepteieren får mest mulig ut av en endringsprosess?

Foredragsholdere

 • Ernst Kåre Dybing

  Daglig leder, Pizzabakeren

  Ernst har overtatt rollen som ny daglig leder i selskapet siden september 2022 og har mange års kjedeerfaring fra selskapet Butikkutvikling AS. Foredraget skal fokusere på franchisekonseptet til Pizzabakeren og hvilke læringer selskapet har gjort gjennom den kraftige veksten, utfordringene og gode lønnsomheten som kjeden har hatt

 • Beata Krakus

  Advokat og officer, Greensfelder, Hemker & Gale, P.C.

  Ekspansjon av norske franchisekonsepter til USA er et strategisk veivalg som mange søker, men dessverre undervurderer kompleksiteten av. Beata Krakus jobber som advokat i Chicago, har erfaring fra advokatvirksomhet i det svenske markedet, og skal skissere hvilke krav som stilles til en norsk franchisekjede når man ønsker å etablere seg i en eller flere amerikanske stater

 • Espen Iversen

  Head of Conquest & Outbound , IF Forsikringssenter

  Franchise i forsikringsbransjen er noe ukjent, men Espen Iversen har ledet IFs franchisekonsept med suksess i mange år. Espen vil fortelle oss hvordan de jobber suksessfullt som franchisegiver og med franchisetakere i en usedvanlig krevende bransje og hvilke læringer vi kan trekke ut av dette forretningskonseptet for vårt eget franchisekonsept.

 • Aleksander Yavuz

  VD, Däckskifterna

  Däckskifterna er en meget suksessfull tjenestefranchise i Sverige, som ble hedret med Franny Award – Årets Markedsfører under Franny Gallaen i Stockholm i 2022. Däckskifterna har utviklet en franchisekjede med stasjonære sentere for løpende dekkskift av biler og har nytt stor suksess. Lær om forretningsmodellen til selskapet og hvordan de tenker franchiseutvikling for Skandinavia.

 • Kjetil Enger

  Adm. dir, Dominos Norge

  Dominos Pizza har som verdens største pizzakjede innen take-away hatt sin første etablering i Norge i 2014. Etter en fase med prøving og restrukturering har de under Kjetil Engers ledelse de siste årene vise en god utvikling. Kjetil vil gjennomgå hvilke læringer de har gjort seg under reisen og hva som er selskapets viktigste franchiserelaterte satsingsområder.

 • Endre Storløkken

  Advokat og partner, SGB Storløkken

  Norges mest erfarende franchiseadvokat gjennomgår EUs nye forordning (gruppeunntak for vertikalt samarbeide) rettet mot blant annet internettsalg innen franchisekjeder. Reglene har stor innvirkning på hvordan franchisegiver og franchisetaker organiserer sitt salg gjennom nettsalg. Dette er kunnskap du MÅ ha hvis du driver franchise med kobling butikk og nettsalg.

Ansvarlige

Franchisearkitekt logo

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Kommende EU-reguleringer alle som selger tekstil må kunne noe om

  Webinaret vil gi en oversikt over relevant regelverk fra EU som er under utvikling eller vil tre i kraft de neste årene, som treffer tekstilbransjen!

 2. Virkes Executive Fremtidssamling

  Velkommen til fremtidssamling. Vi ser frem til å få dine innspill!

 3. Lovendringer fra 1. april 2023: Innstramminger i adgangen til innleie av arbeidskraft

  I dette webinaret går vi gjennom endringer i arbeidsmiljøloven som trer i kraft 1. april 2023.

 4. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

 5. Onlinekurs - Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.