Virkes Executive Fremtidssamling

Velkommen til fremtidssamling. Vi ser frem til å få dine innspill!

 • Virke, Henrik Ibsens gate 90, Oslo
  • Gratis
   Pris

Virkes Executive Fremtidssamling er en helt sentral del av arbeidet vi gjør for å lytte til våre medlemmer, og til å forstå deres behov i en verden som er blitt mer usikker. Vi har derfor fått gjennomført en trendanalyse, som vi ønsker dine innspill på. Det vil danne grunnlag for Virkes strategiske veivalg, basert på medlemmenes behov og forventninger til oss, både på kort og lang sikt.

Trendene du vil få presentert er viktige for Virke, men også for deg i din bedrift. Du vil dermed få med deg ny og nyttig innsikt ved å bli med på Virkes Executive Fremtidssamling.

Vi oppfordrer deg til å delta fysisk hos Virke. Har du ikke mulighet til det, kan du også delta digitalt. Det er ikke behov for noen forberedelser fra din side. Det blir servert lunsj.

Arbeidet med trendanalysen gjennomføres av inFuture på oppdrag av Virke.

Dette skjer hos Virke!

Se alle kurs og konferanser
 1. Kommende EU-reguleringer alle som selger tekstil må kunne noe om

  Webinaret vil gi en oversikt over relevant regelverk fra EU som er under utvikling eller vil tre i kraft de neste årene, som treffer tekstilbransjen!

 2. Virkes Executive Fremtidssamling

  Velkommen til fremtidssamling. Vi ser frem til å få dine innspill!

 3. Lovendringer fra 1. april 2023: Innstramminger i adgangen til innleie av arbeidskraft

  I dette webinaret går vi gjennom endringer i arbeidsmiljøloven som trer i kraft 1. april 2023.

 4. Ditt medlemskap fra A til Å

  Hva kan Virke gjøre for deg? I dette webinaret får du en effektiv gjennomgang av alle deler av ditt medlemskap fra politikk, tariff og analyse, til fordelsavtaler og juridiske tjenester med spesielt fokus på deg som daglig leder.

 5. Onlinekurs - Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Kontakt

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.