Virke samarbeider med NKI

NKI er størst på nettstudier i Norge. De tilbyr i dag over 300 ulike kurs/studier innen de fleste fagområder. Hos NKI har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du velger selv når du ønsker å lese, gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser. Slik kan du tilpasse nettstudiene til din hverdag.

15 % rabatt

Vi tilbyr alle våre medlemmer 15 % rabatt på kurs hos NKI.  Bruk kampanjekode VIRKE ved bestilling. Rabatten vil være synlig i handlekurven.

Oppstart hver dag!

Du kommer enkelt i gang med studiene dine ved NKI nettstudier. Etter du har bestilt, mottar du en e-post fra oss med brukernavn og passord senest første virkedag fra ordretidspunkt, slik at du kan gå i gang med dine nettstudier umiddelbart.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.