Arbeidsgiverstøtte

Med over 25 000 små og store medlemsbedrifter i mange ulike bransjer, vet vi bedre enn noen hvor skoen trykker. Vi hjelper deg med juridiske utfordringer og her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål innen en rekke temaer.

Juridiske tjenester

Som medlem av Virke står du aldri alene. Vi har noen av Norges ledende advokater på arbeidsrett og forretningsjus som står klare til å hjelpe deg. I forretningsjuridiske spørsmål får du en førstehåndsvurdering inkludert i kontingenten. 

I tillegg har vi et sterkt prosessjuridisk fagmiljø som tilbyr deg rettssaksbistand til en svært gunstig pris. Hvis du trenger faglig påfyll, holder vi ukentlige kurs innen flere juridiske områder - og kan skreddersy kurs for virksomheten din.

Webinar

Nyheter i arbeidsrett

Vi går gjennom ferske dommer og endringer på arbeidsrettsfeltet, og har trukket ut de viktigste poengene du som er arbeidsgiver, jobber med HR eller har personalansvar må kjenne til.

31. mai. 2023, -

Se også vårt kurs og onlinekurs i arbeidsrett.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Rådgivningstelefonen og juridisk bistand

  Medlemmer kan ringe rådgivningstelefonen 22 54 17 00. Telefonen er bemannet hver arbeidsdag kl. 08.15-16.00. Husk å ha medlemsnummeret klart. 

  Se hva du får av juridisk bistand.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.