- For deg som driver innen regnskapsbransjen

Publisert:

Virke er regnskapsbransjens største arbeidsgiverorganisasjon. Som medlem av Virke har du tilgang til et bredt spekter av fordeler som gjør hverdagen enklere og bedre for deg som driver virksomhet.

Fri tilgang på Virkes rådgivere

Vårt mål for er at du skal oppleve en bedre og enklere hverdag gjennom et medlemskap i Virke. Konkret bidrar vi til dette gjennom blant annet å tilby deg:

  • Arbeidsgiverstøtte i form av rådgivere som står klare til å gi juridisk bistand i personal- og arbeidsrelaterte spørsmål. Vi bistår også i forbindelse ved meklinger eller tvister mellom din bedrift og ansatte. Bruk av Virkes rådgivere på området for arbeidsrett og HR er inkludert i kontingenten koster ingenting ekstra for deg.
  • Forretningsjuridisk hjelp i form av advokater som gir råd, veiledning og annen juridisk bistand.
  • En egen forsikringsdivisjon som tilbyr forsikringsprodukter til svært konkurransedyktige priser. Virke har inngått avtaler som dekker de aller fleste områder innen person- og skadeforsikring.

Gikk du glipp av årets viktigste seminar for regnskapsbransjen?
Nylig arrangerte Virke et eget seminar om digitalisering av regnskapsbransjen. Flere av landets fremste eksperter på teknologi og digitalisering delte sine erfaringer med deltakerne. Digitaliseringen vil ha store konsekvenser for næringen og påvirke alle som driver regnskapsvirksomhet i Norge.

Som medlem av Virke regnskap vil du bli invitert til fremtidige møteplasser for bransjen. 

Se egen film fra seminaret nederst på denne siden. 

Tett dialog med næringen
Virke har gjennom flere år jobbet tett sammen med bokførings- og regnskapsbransjen. Dette har gitt oss dyp innsikt i hvordan vi best kan møte bransjens behov når det gjelder arbeidsgiverstøtte. Medlemsinteressene til Virkes regnskapsvirksomheter ivaretas også gjennom Virkes eget bransjeprogram for næringen, Virke regnskap. Virke regnskap har et eget styre bestående av representanter for små og mellomstore virksomheter.

Fremtidens rammebetingelser formes nå
Virke er representert i regjeringens nye lovutvalg som skal gjennomgå regnskapsførerlovgivningen, herunder autorisasjonsordningen for regnskapsførere. Fremtidens rammebetingelser formes nå, og gjennom ditt medlemskap i Virke kan du påvirke utviklingen og bli holdt oppdatert på dette og andre politikkområder av stor betydning for utviklingen innen egen bransje.