Anne Thidemann går av til høsten

Publisert:

Virke Trenings direktør Anne Thidemann går av med pensjon til høsten. – Det har vært en utrolig spennende reise, men nå er tiden snart inne for å slippe nye krefter til som våpendrager for bransjen, sier Anne Thidemann.

Etter vel åtte år i bransjen, vil Anne Thidemann gå av med pensjon i august. Søket etter en ny leder for Virke Trening er nå i gang. 

Treningssenterbransjen har under Thidemanns ledelse mer enn doblet antall medlemmer. Bransjen har gjennom disse årene etablert seg som en markant og viktig aktør, og fått en tydelig stemme som en aktiv bidragsyter til bedre folkehelse og en friskere befolkning.

- Thidemann har gjort en fantastisk jobb for bransjen. Vi er i gang med søket etter en ny leder for Virke Trening, som kan videreføre det gode arbeidet, og som kan løfte bransjen ytterligere, sier Helga Bull-Rostrup, direktør for Forretningsmessige tjenester i Virke.

Bransjefellesskapet Virke Trening ligger i bransjeområdet Virke Forretningsmessige tjenester. Direktør for Virke Forretningsmessig tjenester, Helga Bull-Rostrup, sitter i Virkes toppledergruppe og representerer Virke Trening.

Virke Trening søker nå etter en ny leder med god forretningsforståelse som vil bidra til å videreutvikle og fronte Virkes satsning på treningsbransjen og bransjens bidrag til folkehelsen i Norge. Stillingsannonsen kan du lese her.