Velkommen til eFokus frokostmøte!

Publisert:

Kvinne sitter med laptop på fanget

Kickstart høsten med påfyll fra Virke ehandel og hør om Samlerhusets digitale og interansjonale utvikling, nye tanker om forsendelser og distribusjon, og hvordan du kan øke sidetrafikken med 30 prosent!

Program:

Kl 08:30: Registrering og enkel frokostservering

Kl 09:00: Åpning og orientering om aktuelle saker

Kl 09:15: Digital overgang? Eller snarere omni-kanal overgang? (30 min.) 

Samlerhuset ble etablert i 1994 og omsetter årlig for vel 1,2 milliard kroner. Selskapet har i dag 500 ansatte og kontorer i 15 land. Salget foregår i stor grad via digitale kanaler. I tillegg produserer de også mynter for mange nasjoner - herunder alle mynter for Norges Bank gjennom datterselskapet Det Norske Myntverket. Ole Bjørn Fausa er grunnlegger, medeier og fortsatt aktivt involvert i driften av Samlerhuset.

På møtet vil Ole gi oss sine betraktninger om selskapets erfaringer med etablering og vekst i 15 europeiske land

Kl 09:45: Fokus på forsendelser og distribusjon

Levering og distribusjon av varer er kritiske suksessfaktorer for netthandelen. Innen dette området skjer det for tiden store endringer.
Vi har invitert de tre postale leverandørene – Helt Hjem, PostNord og Bring/Posten Norge – til å orientere om de seneste endringene og de nyeste planene.

Kl 10:30: Hvordan øke sidetrafikken med 30 prosent?

Å synliggjøre produktene på web er viktigere enn noen gang! Men er du klar over alle mulighetene?
Hemmeligheten er GS1 Smart Search - en ny web-standard som er åpen og tilgjengelig for alle.
Wenche Holtet-Lid og Egil Wist fra GS1 Norway viser hvordan man best kan markedsføre sine produkter på web for å gjøre produktinformasjonen bedre søkbar.

 

Vel møtt!