Follestad årets butikk 2013

Publisert:

Follestad AS er kåret til årets butikk 2013 i motebransjen. Prisen deles ut av hovedorganisasjonen Virke og bransjebladet Tekstilforum. God, lønnsom drift, offensiv satsing på anerkjente merkevarer og kontinuerlig tilpasning og fornyelse er de viktigste årsakene til at bedriften gikk til topps i årets kåring.

– Fornyelse er en viktig  grunn til den positive utviklingen. Det siste tiåret har Follestad bevisst satset på yngre og motebevisste kunder. Samtidig har firmaet ivaretatt tradisjonene og gitt stadig nye tilbud til eksisterende kunder. Vi gratulerer med prisen, sier direktør for Virke mote og fritid, Bror William Stende.

Follestad & Co ble grunnlagt i 1923 av Enoch Follestad. Ideen bak butikken var å selge herreklær i alle størrelser. For stor og liten skal du få konfeksjon som passer. I dag har selskapet syv butikker i Oslo-området og drives av tredje og fjerde generasjon, Bengt og William Follestad. Det foreligger flere planer om vekst og utvikling, blant annet med tre nye butikker inneværende år. Ingen av de nye butikkene planlegges i Follo-distriktet. Follestad har butikk både på Ski Storsenter og på Norwegian Outlet i Vestby.