Fremtidens reiseliv på agendaen

Publisert:

​ Det var godt oppmøte da Virke Reise Utland i går avholdt medlemsseminar for medlemmene. Nærmere 60 deltakere fra store og små medlemsbedrifter deltok på seminaret der dagsaktuelle problemstillinger og fremtidens rammeverk sto sentralt på programmet.

- Det er rett og slett inspirerende og morsomt at så mange i bransjen ser verdien av å samles for å høre mer om rammeverket for fremtidens reiseliv, sier direktør i Virke Reise Utland Sverre McSeveny-Åril.

Per Arne Villadsen, administrerende direktør i Berg-Hansen delte sine tanker om utfordringer for bransjen i tiden som kommer. Sverre McSeveny-Åril fortalte om sine inntrykk etter sine første 100 dager i jobben som direktør for Virke Reise Utland. I tillegg ga fagsjef Knut B. Kaspersen i Datatilsynet en innføring i regelverket for behandling av personopplysninger i reisebransjen, før advokat Jens Thomas Thommesen i advokatfirmaet Bull & Co orienterte om siste nytt fra prosessen i EU med pakkereisedirektivet og hvilken praktisk betydning disse endringene vil få for pakkereisearrangører og formidlere i tiden som kommer.

Presentasjonene fra seminaret finnes tilgjengelig her: