Fullt hus på Consultingdagen 2014

Publisert:

En samlet konsulentbransje møttes i regi av Virkes bransjefelleskap Consulting Norge onsdag denne uken. Bransjen ble presentert for en fersk markedsrapport om det norske og nordiske konsulentmarkedet. Samtidig ble selskapene utfordret på hvordan de kan tiltrekke seg de beste talentene, og om hva de bør gjøre dersom de skal lykkes med å vinne oppdrag i møte med stadig mer krevende kunder.

Bransjedirektør for Virke Kunnskap og teknologi, Alisdair Munro, oppsummerer Consultingdagen 2014 som Norges viktigste møteplass for konsulentbransjen. Han peker på at Virke for tredje år på rad samler alle de ledende aktørene i den norske konsulentbransje til relevant faglig påfyll.

- Consultingdagen er en av flere arrangement vi gjennomfører for å gi bransjen mulighet til å møtes på nøytral grunn for å høre mer om felles bransjeutfordringer alle selskaper i bransjen er opptatt av. Både markedsutviklingen, kundeperspektivet og oppmerksomhet om viktige HR-messige problemstillinger ble i år viet oppmerksomhet gjennom interessante innledninger av personer med relevant spisskompetanse.

Munro er svært fornøyd med oppslutningen:

- Påmeldingene har strømmet inn, og den høye deltakelsen på årets Consultingdag viser at vi treffer riktig og forstår bransjens behov. Den samme tilbakemeldingen opplever vi i dialog med både eksisterende og potensielle medlemmer av Consulting Norge, sier han.

Consulting Norge er et skreddersydd medlemstilbud for virksomheter innen konsulentbransjen. Medlemskapet innebærer blant annet tilgang til relevante bransjearrangement, relevant bransjeinnsikt innen andre bransjer, og tilgang til rådgivning på området for arbeidsrett og HR.