Hvem er Norges beste butikksjef innen faghandelen?

Publisert:

​For alle som driver butikk er det helt avgjørende å ha gode butikksjefer. Vi ønsker å finne den aller beste!

Din kjede har helt sikkert interne kåringer og prisutdelinger som betyr mye for å motivere og sette standarder. Du kan helt sikkert umiddelbart fortelle hvem som er den beste butikksjefen hos dere og gi en god begrunnelse for hvorfor hun eller han skal stå øverst på pallen.

Vi ønsker å ta dette et hakk videre ved å kåre den beste butikksjefen innen faghandelen i Norge for 2013. Dette vil gi både dere som kjede og ikke minst den enkelte butikksjef et ekstra løft.

Det er viktig at du kan gi oss en begrunnelse for hvorfor nettopp denne butikksjefen bør være med blant de nominerte. Når vi skal vurdere de ulike butikksjefene mot hverandre vil dette bli gjort på grunnlag av kriterier som: høy medarbeidertilfredshet, nytenkende og nyskapende, utnytte kjede/butikkonsept, får oppmerksomhet i sitt nærmiljø og sin kundekrets, viser interesse for å utvikle både egen og andres kompetanse og har gode økonomiske resultater

Nominasjonskomiteen som består av Hovedorganisasjonen Virke, Oslo Handelsstand Forening, Daymaker, Kjedemagasinet og IMPACT vil basert på de innkomne nominasjonene plukke ut seks kandidater som går videre til finalen.

Vinneren av ”Årets Butikksjef 2013” vil bli kåret 24.april 2014 i Oslo.

Fristen for å melde inn kandidater er 17. februar 2014.