Virke lanserer Styrke for å hjelpe små og mellomstore bedrifter

Publisert:

Mennesker i flokk, med logoer over

Virke lanserer eget startup-selskap! Forretningskonseptet Styrke blir en plattform som skal bringe kundene nærmere de riktige tjenestene, systemene og teknologien - gjennom kun få tastetrykk.

Formidler løsningstilbud til riktig pris

Styrke vil være en unik nyvinning i B2B-markedet som vil løse mange utfordringer - spesielt for små og mellomstore virksomheter. Styrke er en digital plattform, men også en bedrift hvor kundene får hjelp gjennom personlig service. Tjenesten formidler tilbydere av løsninger på de mange utfordringene norske virksomheter står overfor. Kundene skal med dette kun trenge å gå ett sted for å finne riktig tjeneste eller produkt for dem. Det kan eksempelvis være innenfor IT, regnskap, betalingsløsninger, samhandlingsverktøy, kundehåndteringssystemer, og mye mer. Ved å melde inn et problem eller utfordring, får du en meny av kvalitetssikrede løsninger som bedriftene kan sjekke ut. Slik blir rett løsning tilgjengelig på en enkel måte, til riktig pris.

– Virkes DNA er å hjelpe næringslivet. Istedenfor å snakke om alle utfordringene med digitaliseringen, har vi sett etter løsninger. Derfor lanserer vi nå den nye enheten – Styrke - som skal være en komplett plattform innenfor tjenesteformidling til bedriftsmarkedet, sier administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen.

Rydder i jungelen av tjenester og produkter

–Styrke skal rydde i jungelen av tjenester og produkter, og den vil kun tilby kvalitetssikrede løsninger. Vi er svært stolte - og veldig spente på mottakelsen i markedet, sier daglig leder, Christian Endsjø.

Han presiserer at det nye selskapet ikke skal utføre tjenestene til bedriftene, men kun formidle disse.
–Vi skal tilby markedet ett sted å gå for å finne en løsning på sin utfordring, forklarer Endsjø.

Sterke partnere

Blant partnerne som allerede er med som tilbydere på tjenestesiden, finner vi Google, Telenor og Vipps (DNB).

–Jeg tror mange virksomheter opplever at de bruker mye tid på å finne gode systemer og teknologi som passer for dem. Men det finnes så mange gode løsninger som kan gjøre norske bedrifter mer konkurransedyktige med enkle grep! Styrke vil bringe leverandørene nærmere brukerne. I Google gleder vi oss til dette samarbeidet, sier Jan Grønbech, daglig leder i Google Norge.

–I Vipps har vi gode betalingsløsninger for bedrifter og organisasjoner. For oss er det veldig positivt at Virke utvikler Styrke som blir et verktøy som gjør det enklere for virksomhetene å finne de beste og mest kostnadseffektive betalingsløsningene for sin bedrift, sier Rune Garborg i Vipps.

Styrke gjøres tilgjengelig i markedet i løpet av første kvartal 2018.