Norway-Asia Business Summit

Publisert:

Norway Asia Business Summit går av stabelen i Bangkok 25.-27. april 2014. Dette er en unik møteplass for norske bedrifter som er etablert i Asia, representanter fra myndighetssiden og det norske virkemiddelapparatet, men også for bedrifter som er interessert i regionen eller ønsker å starte ny virksomhet her.

​Dette er tredje året på rad at et slikt arrangement finner sted i Asia. Tidligere har det vært holdt i Singapore og Jakarta.

Mens andre økonomier står overfor store utfordringer, forskyves verdens økonomiske senter seg sakte, men sikkert mot Asia. Asia representerer et viktig vekstområde også for norsk næringsliv.

Programmet vil ta for seg globale trender som påvirker norsk industri og vektlegge hvordan norsk virksomhet i utlandet kan øke sin konkurransedyktighet på det asiatiske markedet. Vel så viktig er den erfaringsdeling som vil finne sted, med innlegg fra norske bedrifter som har lang fartstid i Asia. I tillegg er noe av hensikten å få en diskusjon rundt spørsmålet om det offentlige Norge og det private næringsliv samarbeider godt nok i forhold til de utfordringer og muligheter vi står overfor i Asia.

Konferansen vil bli åpnet av utenriksminister Børge Brende, og i tillegg til ledere fra veletablerte bedrifter, vil NHOs president Kristin Skogen Lund og statssekretær Ayhlar (NFD) med flere delta.

For mer informasjon og påmelding, klikk på denne linken.