Ny administrerende direktør i Treindustrien

Publisert:

Heidi Kielland (45) er ansatt som ny administrerende direktør i Treindustrien. Hun vil tiltre stillingen 1. august 2013.

Heidi Kielland er utdannet fiskeriøkonom. Hun har videre master i personalledelse og en master i generell business administration (MBA) hvor masteroppgaven var «Bygg for framtida – kretsløpsøkonomi en del av løsningen». I tillegg har hun et masterprogram i informasjon og informasjonsledelse fra BI.

Kielland har vært salgsansvarlig i fiskeeksportselskapet Svein Torrissen & Sønner AS i Bodø. Siden 2002 har hun vært ansatt i Saint-Gobain Byggevarer AS, hvor hun blant annet har jobbet med strategisk kommunikasjon og myndighetskontakt. Hun kommer nå fra stillingen som fabrikksjef på Weber Leca i Lillestrøm.

Kielland har god erfaring fra samfunns- og myndighetskontakt, samt mediehåndtering og omdømmebygging. Hun er videre aktiv i kommunepolitikken i Rælingen, og er i dag varaordfører i kommunen. Hun er gift og har to barn.

Vi er glade for å ha knyttet til oss Heidi Kielland, og ser frem til å få henne med på laget i en svært krevende og utfordrende tid for bransjen og hele verdikjeden, sier styreleder i Treindustrien, Knut Ringvold.