Ny direktør for dagligvarehandel i Virke

Publisert:

Ingvill Størksen starter i dag som ny direktør for dagligvarehandel i Virke. Hun tar over etter Thomas Angell som har vært direktør for Virke handel siden 2002. Han skal nå lede Virkes satsing på internasjonal handel.

Ingvill kommer fra stillingen som nestleder for Senterpartiets stortingssekretariat. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for blant andre Liv Signe Navarsete, og hun har jobbet i Kirkens nødhjelp.

– Årene i partipolitikken har vært svært givende. Nå ser jeg frem til å kunne jobbe mer med bransje og fag. Dagligvarehandelen er en viktig bransje for Norge, og i folks hverdag. Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringene, sier Ingvill Størksen.


– Den nye direktøren skal styrke Virkes posisjon i norsk dagligvarehandel i tett dialog med områdets bransjestyre. Ingvill har engasjement, tyngde og troverdighet som bransjens talsperson for medlemmene, overfor myndigheter i politiske saker, og media og samfunnet for øvrig. Vi gleder oss til å samarbeide med henne, sier administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen.


– Det blir viktig å jobbe videre med bransjens synlighet og omdømme. Videre ønsker vi at bransjen blir mer offensiv i bransjepolitikken for å sikre gode rammebetingelser, sier Per Roskifte, leder for styret dagligvarehandel i Virke.