Ny direktør for reiseliv og kultur

Publisert:

Line Endresen Normann har takket ja til å bli ny direktør i Virke, som etterfølger til Hilde Charlotte Solheim. Hun vil ha ansvaret for Reise Norge og Kultur. Endresen Normann er i dag daglig leder i Norske Konsertarrangører.

Med Line Endresen Normann får Virke en dyktig og erfaren leder og kommunikator. Hun har et stort nettverk, både innen kulturlivet og i politiske miljøer. Line vil fortsette arbeidet med å bygge en sterk organisasjon for reiselivs- og kulturvirksomheter.

- Line Endresen Normann er et funn, sier styreleder i Virke Reise Norge, Vibeke Tvedt Raddum. Hun har kombinasjonen av politisk teft og erfaring som gjør henne perfekt til jobben.

Også administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen, er veldig glad for ansettelsen:

- Line vil styrke organisasjonen på flere måter. Hun har hatt fantastiske resultater i tidligere jobber, og har en kompetanse på kulturfeltet som få andre kan vise til.

Line Endresen Normann sier selv at:

-Jeg er veldig klar for å kunne jobbe for best mulig rammebetingelser for både reiselivet og kulturlivet. Jeg gleder meg også til å legge til rette slik at Virke i enda større grad bidrar til kompetansedeling, nettverksbygging og skaper relevante møteplasser for disse bransjene.

Line Endresen Normann starter i jobben hos Virke den 1. oktober 2015.