Ny styreleder i Virke Dagligvare

Publisert:

​ Virke Dagligvare organiserer store deler av bransjen i Norge og nyvalgt styreleder, Bård Gultvedt, gleder seg til å jobbe for å styrke bransjens rolle ytterligere i den næringspolitiske utviklingen i Norge.   

Foto: NorgesGruppen

- Styreleder-rollen i Virke dagligvare er en viktig plattform for å få gjennomslag dagligvarebransjens næringspolitiske målsettinger, sier Gultvedt. Bård Gultvedt er direktør for næringspolitikk og myndighetskontakt i NorgesGruppen og ble enstemmig valgt til ny styreleder for dagligvarestyret i Virke 14. april.

- Dagligvareselskapene er blant landets aller største arbeidsgivere, skaper store verdier og er en viktig del av verdikjeden for mat. Derfor må vi ha en klar og tydelig stemme i samfunnsdebatten, slår Gultvedt fast.

-Jeg gleder meg til å samarbeide med Gultvedt, sier Ingvill Størksen, direktør for dagligvare i Virke. – Gultvedt kjenner dagligvarebransjen svært godt etter mange år i Norgesgruppen. I tillegg har han solid erfaring fra media, blant annet som leder i samfunnsavdelingen i VG, og fra Nationen og Svenske Dagbladet fortsetter hun.

Gultvedt tar over styrelederrollen etter Per Roskifte.