Nyhetsbrev i nytt format og oppdaterte nettsider

Publisert:

​- Jeg er svært fornøyd med å kunne presentere Virke Reise Utlands aller første nyhetsbrev i ny drakt og våre oppdaterte nettsider. Formålet er å treffe mer målrettet med informasjon og i større grad lede medlemmene til våre nettsider for oppdatert og aktuelt stoff om bransjen, sier direktør i Virke Reise Utland, Sverre McSeveny-Åril.

​Virke Reise Utland er opptatt av å informere medlemmene om relevante spørsmål og prosesser. Ikke all informasjon er imidlertid like nødvendig å få tilsendt direkte på e-post.

Informasjon om aktuelle temaer som f.eks. rettigheter ved streik og lammelser i flytrafikk vil bli sendt direkte til medlemmene som før, mens annen bransjeinformasjon vil fra nå fortløpende bli lagt ut som artikler på våre nettsider. På denne måten vil vi forsøke å gjøre hjemmesidene til et sted der man alltid kan finne relevant og oppdatert informasjon.

Artiklene på våre hjemmesider vil igjen danne grunnlaget for Virke Reise Utlands nyhetsbrev, slik at mottakeren av nyhetsbrevet kan klikke seg inn på aktuelle saker og følge de prosessene man er mest opptatt av. Vi håper på denne måten å sikre at medlemmene mottar informasjon som oppleves relevant informasjon og samtidig som man i større grad spisser informasjonen som går direkte til medlemmene.

Ønsker du å motta slike nyhetsbrev fra Virke Reise Utland, men får det ikke tilsendt direkte? Ta kontakt med: .