Nyttårsseminar: It’s a crazy world

Publisert:

Hvordan sikre din vekst i 2017?

its a crazy world

Mens Donald Trump vekker bekymring for verdensøkonomien i 2017, er det en gryende optimisme i norsk handel. Forbrukertilliten er stigende og det forventes ikke bare pris- men også volumvekst i 2017. Men hvordan kan Norge nok en gang lykkes med å gå imot de internasjonale strømningene og hvordan kan DU ta del i veksten?

Vi kickstarter 2017 med et intensivt nyttårsseminar med trend- og forbrukerekspertene, Anja Gaede og Jakob Søndergaard, fra det danske trendbyrået SPOTT trends & business. De gir deg innsikt i hva som kommer til å skje med det norske forbruket, livsstil, handlemønstre og butikkene de neste par årene.

Fremtidens fysiske butikk får en ny rolle og selv om det blir vekst kommer de nye digitale forbrukerne nødvendigvis ikke til din butikk. Få kunnskap om hvordan du får suksess ved å redefinere den tradisjonelle butikken, hvordan du kan utnytte nye teknologiske løsninger til det beste for forbruker og hvordan du bygger opp en fremtidsrettet nettbutikk som utfyller din fysiske butikk.

Program
Kl 08.30 Registrering, lett frokost og kaffe
Kl 09.00 Nyttårsseminar
Kl 12.00 Sandwich og mingling

Hva er SPOTT?

Få mer kunnskap om SPOTT trends & business her

Seminaret er gratis for medlemmer av Virke (no-show-avgift NOK 500,-. Benytt ev. kanselleringslenken i bekreftelsen for å melde deg av).

For øvrige deltagere er prisen DKK 995,- pr. person.

Påmeldingsfrist 3. januar.