Programmet klart for medlemsseminaret 12. mars

Publisert:

​Dagsaktuelle problemstillinger og fremtidens rammeverk står sentralt når Virke Reise Utland inviterer til et halvdags medlemsseminar på Scandic Solli hotell i Oslo den 12. mars.

-

Vi løfter blikket og ser mot fremtidens reiseliv, sier direktør i Virke Reise Utland, Sverre McSeveny-Åril.

Datatilsynet kommer

Datatilsynet har varslet om at de i vinter vil ta reisebransjen nærmer i øyensyn. Fagsjef Knut B. Kaspersen hos Datatilsynet vil på medlemsseminaret gi medlemmene en praktisk innføring i regelverket på dette området, og særlig om hva reisebransjen bør passe på ved behandlingen av personopplysninger.

Fremtidens rammeverk og utfordringer

Advokatfullmektig Jens Thomas Thommesen er i advokatfirmaet Bull & Co og har tidligere arbeidet for EU-kommisjonen i Brussel. Han gir oss siste nytt om prosessen med pakkereisedirektivet og hvilken praktisk betydning disse endringene vil få for pakkereisearrangører og formidlere.

Administrerende direktør i Berg-Hansen reisebyrå, Per Arne Villadsen, har sagt seg villig til om å dele sine tanker om utfordringer for bransjen i tiden som kommer. I tillegg forteller Sverre McSeveny-Åril om sine første 100 dager i jobben som direktør for Virke Reise Utland og om kursen videre.

Meld deg på arrangementet her.