Rekordhøy deltakelse på Spinningens dag

Publisert:

​ Aktivitetsalliansen med Virke Trening, Syklistenes landsforening og Sportsbransjen i spissen, markerte Verdens Helsedag 7. april med å arrangere Spinningens dag. Målet var å få enda flere i bevegelse og tanken bak tiltaket er at spinner du inne, så vil du også sykle ute.

Spinning og sykling er blant våre mest populære aktivitetsformer. Spinning er et lavterskeltilbud som passer mange. Virkes befolkningsundersøkelse fra 2013 viser da også de som trener inne er også de mest aktive ute.

Virke Trening kan med stolthet fortelle at nærmere 160 treningssentre inklusiv Ringerike Fengsel, var med og tilrettela for stor lokal aktivitet.Det resulterte i rekordhøy deltakelse.Vi anslår at mer enn 10 000 deltok. Flere meldte om fullsatte saler og lange ventelister, og mange benyttet anledningen til å ta med seg venner og familie til å prøve ut denne aktiviteten gratis.

Aktivitetsalliansen og Virke Trening håper at Spinningens dag har resultert i økt aktivitet på sykkel - så vel inne som ute. Vi gjør det gamle ordtaket til skamme: Vi er den eneste bransjen hvor vi trygt kan si at hos oss øker vinningen med spinningen!

Les mer hos Aktivitetsalliansen!