Visste du at du kan spare penger på innkjøpene dine?

Publisert:

Virke og Konsum Gruppen AS samarbeider for å kunne tilby våre medlemmer både gode arbeidsgivertjenester og attraktive rabatter på innkjøp.

Konsum Gruppen logo

Som arbeidsgiverorganisasjon tilbyr vi blant annet gratis juridisk rådgivning, rimelige forsikringsordninger, påvirkningsarbeid, møteplasser og aktuelle kurs. For å kunne gi et fullverdig tilbud til våre medlemmer har vi tilknyttet oss en samarbeidspartner på innkjøp.

- Konsum Gruppen Norge AS er en av de ledende innkjøpskjeder til storhusholdnings- og servicemarkedet. Derfor er det en glede å revitalisere samarbeidet slik at vi sammen gir våre medlemmer et fullverdig tilbud, sier Line Endresen Normann direktør for Virke Reise Norge og Kultur.

Et medlemskap i en innkjøpskjede sikrer hoteller, restauranter og andre aktører som har innkjøp av storhusholdningsartikler som del av sin virksomhet, tilgang til en av markedets beste innkjøpsavtaler.

Avtalen omfatter et bredt sortiment av mat, drikke, non-food og andre tjenester tilknyttet storhusholdningsdrift. Årsbonusen (rabatt) øker med grad av innkjøpslojalitet og volum og er opptil 12% på de fleste av leverandørproduktene, foruten de gode fakturarabattene.

- Konsum Gruppen Norge AS og Virke utfyller hverandre og vi ser frem til fruktbart samarbeid som vil kunne styrke tilbudet til både deres og våre medlemmer, sier Arild Sten Larsen, daglig leder i Konsum Gruppen AS.

For mer informasjon om innsparingsmulighetene gjennom Konsum Gruppen, ta kontakt med en av de lokale regionsjefene eller hovedkontoret direkte.

Kontaktinformasjon til Konsum Gruppen finner du her