Stor interesse for Virkes consultingdag

Publisert:

Virke har på kort tid mottatt svært mange påmeldinger til Consultingdagen, Norges viktigste møteplass for konsulentbransjen. Arrangementet avholdes 7. mai og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Gjennom flere år har Virke samlet konsulentbransjen til lanseringen av den nordiske markedsrapporten for konsulentmarkedet. Rapporten gir omfattende oversikt over utviklingen i det norske og nordiske markedet, og inneholder blant annet oppdaterte markedstall, tilbakemeldinger fra kunder, vurdering av forretningsmodeller med mer. Bak rapporten står Source For Consulting, et av verdens ledende selskaper innen markedsanalyse på konsulentmarkedet.

Universum, som står bak Topp 100-rangeringen av arbeidsgivere blant landets studenter, er et ledende selskap innen Employer Branding. På Consultingdagen er den nordiske toppsjefen invitert inn for å utfordre bransjen på hvordan de bør gå frem for å vinne kampen om de beste talentene. Er du riktig posisjonert for å møte konkurransen om de beste teknologene og økonomene?

Statkraft og Posten har sagt ja til å dele sine perspektiv på hva de vektlegger ved kjøp av konsulenttjenester, og hvilke trender de ser i markedet sett fra et kundeperspektiv. Hvilke behov/prosesser vil styre konsulentkjøpsbeslutninger de nærmeste årene og hvilke forventninger har de til fremtidige leverandører av konsulenttjenester? Virke stiller disse og flere spørsmål sammen med en samlet konsulentbransje.

Dersom du ønsker å delta på dette arrangement, kan en e-post med bindende påmelding sendes til . Påmeldingsfrist: 30. april.

Arrangementet har ingen deltakeravgift.