Svanekonferansen 5. juni 2014

Publisert:

En klode spart – en krone tjent Svanekonferansen 2014 går av stabelen 5.juni på Scandic Fornebu. Tittelen er "En klode spart – en krone tjent", og setter grønn vekst i sentrum. Programmet er klart, så meld deg på før det blir fullt!

​Nikolai Astrup, Høyres miljøpolitiske talsmann, åpner konferansen. Ylva Lindberg fra SIGLA og Stina Billinger fra Storebrand hevder at bedrifter som mener alvor med samfunnsansvaret må slutte å prate og begynne å handle, være rebeller, tørre!

Fotograf og svanelisensinnehaver Erik Malm og Ola Gaute Aas Askheim fra Opinion vil på hver sin måte inspirere oss til grønn handling. Noen som har omsatt ord til handling, er Johan Bruun (NCC Bolig), Astrid Skreosen (ASAP), Andrea Rudolph (Rudolph Care) og Jan Bjørneboe (ISS). De lar oss ta del i den reisen de har gjort sammen med Svanemerket.

Det som er lite, kan bli noe stort. Leif Wien Jensen fra Blindeforbundet har stor suksess med kampanjen mot ørliten skrift, og lærer oss litt om blest. Aril Hermstad fra Framtiden i våre hender peker på hvordan de små hverdagsvalgene våre har stor betydning for den grønne framtida.

På konferansen deler vi ut Svanepriser til dem som har vært flinkest til å bruke Svanen i markedsføringen sin. Som om ikke dette var nok, blir vi underholdt av Bare Egil Band underveis. 5. juni blir en fin dag!

http://www.svanemerket.no/svanekonferansen/ finner du hele programmet, og kan melde deg på.