Virke deltar i næringslivsdelegasjonen til Vietnam

Publisert:

I forbindelse med det offisielle besøket av HHKKHH Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit til Vietnam 19.-21. mars, deltar flere av Virkes medlemsbedrifter innen blant annet mote og fritid og kunnskap og teknologi. Felles for alle bedriftene er at de ser på Vietnam som et attraktivt og, for noen, et nytt og spennende marked med stort potensiale. 

Virke har sammen med lokale partnere seminar program i både i Hanoi og i Ho Chi Minh city, se lengre ned på siden for linker til programmene.
Norge har lange tradisjoner med handel med og import fra Vietnam. Vietnam har hatt en sterk økonomisk vekst de siste 20 årene, og er i dag et land med solid økonomisk vekst, hele 5,4 prosent i 2013. De har gått fra å være importør til eksportør av flere varer, og er i dag en av de store eksportørene av både kaffe og ris.

Delegasjonen besøker både Hanoi og Ho Chi Minh City. Virke deltar i begge byer, men det er opptil hver enkelt deltager i næringslivsdelegasjonen hvor det er mest hensiktsmessig å delta.   

Her finner du invitasjon fra Virke til et eget seminar under besøket: "Trade and Investmest. Green Growth - Through Innovation".

Program for IKT-seminar i Hanoi.