Virke Inkasso fagdag 1. november 2016

Dagsaktuell faglig agenda og fullsatt sal på Virke Inkasso fagdag 1. nov. 2016.

135 deltakere fra inkassobransjen var samlet på Virke Inkasso fagdag på Grand Hotel i Oslo for en gjennomgang og status av viktige fagområder for bransjen.

Programmet for fagdagen var spekket med aktuelle temaer som; Virke Inkassos politiske påvirkningsarbeid, Forbrukerombudets rundskriv til bransjen, Finanstilsynets gjennomgang av viktige saker, Virke Inkasso Lovutvalgets arbeid for bransjen, Justisdepartementets forslag til endringer på tvangs- og inkassoområdet – teknologinøytralitet, EUs forordning for personvern, ny bransjenorm, FinKN som nemndsordning, nytt fra Hvitvaskingslovutvalget og en gjennomgang av prosessfullmektige – bevillingshaver kontra faktisk leder.

Last ned program i pdf format her >> 
 
Se alle presentasjonene fra fagdagen her >>

Ærverdige Grand Hotel, for anledningen i nyoppusset drakt, ga en fin ramme rundt fagdagen. Det ble servert forfriskninger og en toretters lunsjmeny under fagdagen. Etter fagdagens programslutt samlet bransjen og leverandørene seg i Grands Eight Roof Top for forfriskninger. Kvelden fortsatte med en festmiddag i Grand Hotels restaurant Palmen med hele 65 deltakere.
 

Om programmet

Virke Inkasso fagdag har mål om å gi deltakerne en praktisk forståelse og tilnærming til aktuelle og viktige fagområder, som igjen kan bidra til verdiskaping for selskaper og bransjen som helhet.