Virke Inkasso

Inkassobyråene har en viktig rolle i norsk næringsliv. Mange av inkassobyråene tilbyr ikke bare tradisjonelle inkassotjenester, men et bredt spekter av tjenester knyttet til pengeflyten i virksomheter – alt fra en ordre er mottatt, og til utestående beløp står på konto.

Virke arbeider for at bransjen skal ha rammevilkår som gjør at de kan utføre jobben sin på best mulig måte overfor både fordringshaver og skyldner. Vi gir også god støtte og veiledning til inkassobyråene knyttet til rollen som arbeidsgiver. Virke Inkasso er medlem av den Europeiske paraply-organisasjonen for nasjonale bransjeforeninger innenfor inkasso: FENCA - Federation of european national collection associations.

Video fra fagdag 1.november

1. november 2018 gikk Virke inkassos fagdag for høsten av stabelen på et fullstappet Thon Hotell Arena på Lillestrøm. Se glimt fra dagen her!

Se fullt program HER.

Les mer

Gjeldsforespørsler

Virke Inkasso har ingen telefontjeneste for bruk av tjenesten gjeldsforespørsler.

Inkassobransjen tilbyr en automatisk, sikker overføring av gjeldsforespørsler til de fleste inkassobyråene. Dette er en webtjeneste som er enkel å bruke. Følg instruksene på denne siden.

Vennligst kontakt din rådgiver hvis du trenger ytterligere bistand i bruk av denne automatiserte tjenesten.

Les mer

Bransjeartikler

Vis flere

Laster flere sider...