Virke Inkasso

Inkassobyråene har en viktig rolle i norsk næringsliv. Mange av inkassobyråene tilbyr ikke bare tradisjonelle inkassotjenester, men et bredt spekter av tjenester knyttet til pengeflyten i virksomheter – alt fra en ordre er mottatt, og til utestående beløp står på konto.

Virke arbeider for at bransjen skal ha rammevilkår som gjør at de kan utføre jobben sin på best mulig måte overfor både fordringshaver og skyldner. Vi gir også god støtte og veiledning til inkassobyråene knyttet til rollen som arbeidsgiver. Virke Inkasso er medlem av den Europeiske paraply-organisasjonen for nasjonale bransjeforeninger innenfor inkasso: FENCA - Federation of european national collection associations.

Hold av 1.november 2018!

Dato for høstens fagdag blir 1.november 2018. Samlingen avholdes på Thon Hotell Arena Lillestrøm. Hotellet er kun 10 minutter unna både Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum.

Mer informasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av august/september.

Les mer

Video fra fagdag 13.mars

13. mars 2018 gikk Virke inkassos fagdag av stabelen på et fullstappet Høyres Hus i Oslo. Se oppsummeringen på 2 minutter!

Se fullt program HER.

Les mer

Gjeldsforespørsler

Virke Inkasso har ingen telefontjeneste for bruk av tjenesten gjeldsforespørsler.

Inkassobransjen tilbyr en automatisk, sikker overføring av gjeldsforespørsler til de fleste inkassobyråene. Dette er en webtjeneste som er enkel å bruke. Følg instruksene på denne siden.

Vennligst kontakt din rådgiver hvis du trenger ytterligere bistand i bruk av denne automatiserte tjenesten.

Les mer

Bransjeartikler

Vis flere

Laster flere sider...