e-Handel/netthandel

dame holder et bankkort foran en pc

Virke e-Handel skal samle netthandelens små og store aktører, ivareta bransjens lønnsomhet og arbeide for like og forutsigbare rammebetingelser for norske og utenlandske aktører.

Virke e-Handel vil bidra til trygghet for alle som handler på nettet, blant annet ved sertifiseringsordningen Trygg e-Handel. Virke e-Handel er Norges medlem i Ecommerce Europe, interesseorganisasjonen for e-handel i EU og EØS.

Les mer om Virke e-Handel og hvilke områder Virke e-Handel jobber spesielt med her.

Fakta om Virke e-Handel

Virke e-Handel ble etablert i 2015 etter at nettbutikkenes bransjeorganisasjon Distansehandel Norge ble innlemmet i Virke. Distansehandel Norge har en historie som går tilbake til 1983 da foreningen ble startet som Norsk Postordreforening. Les mer

Bransjeartikler

e-Vekst & Viten

Hvordan skaper du en fet fremtid for nettbutikken din, er spørsmålet den danske fremtidsforskeren Louise Fredbo-Nielsen stiller. På Vårsamlingen e-Vekst & Viten gir hun svaret – i det som mange sier er et fyrverkeri av en sceneopptreden, både inspirerende og provoserende. Fremtiden handler også om viten om miljø, om bedre kundeopplevelser og lojalitet, og om kappløpet mot teknologigigantene. Med andre ord, en rikholdig meny på Vårsamlingen.

Vis flere

Laster flere sider...