Dette skjer i Virke Handel 2016

Publisert:

​Hold deg oppdatert på hva som skjer for handelsbransjene i Virke i 2016. Oversikten finner du nedenfor.


13. Januar i Oslo med Virke Handel: Trend 2016 – Hvordan møte den nye forbruker?
Virke Handel kickstarter det nye året med et game-changing nyttårsseminar 13. januar om hvordan DU kan gjøre suksess, når forbrukerpilen peker ned. Med kombinasjonen av kunnskap om den norske forbruker og erfaringer fra den danske forbrukerkrisen vil de to trend- og forbrukerekspertene, Anja Gaede og Jakob Søndergaard, fra det danske trendbyrået SPOTT trends & business sette fokus på de nye norske utfordringene.

14. Januar i Oslo med Virke eHandel og eHandelsforum: eFokus – eHandelstrender 2016
eFokus er en ny frokostmøteserie, der vi denne gangen setter vi fokus på hvilke eHandelstrender vi ser ved starten av det nye året. Hvilke nordiske eHandelstrender vil prege utviklingen frem til 2020 og – og hvordan vil den digitale revolusjon påvirke norsk eHandel fremover? I tillegg blir det en oppsummering av handelsåret 2015 og om netthandeltrendene for 2016.

4. februar i Oslo med eHandelsforum i samarbeid med Virke eHandel: eRetail Insight - fagdag om omnikanal
Kundene i dag forventer at du kjenner dem og gir dem relevant informasjon på tvers av kanaler. Hva er det som skaper god kundeopplevelse og hva gjør at du taper kunder i fremtiden.

4. februar i Oslo med Handelshøyskolen BI og Virke: Seminar om lønnsomt samfunnsansvar
Bedrifter ønsker i større grad å ta samfunnsansvar, blant annet gjennom å tilby bærekraftige produkter. Her presenteres gode caser fra varehandelen og Virkes medlemmer som viser at samfunnsansvar lønner seg.

2. Mars i Oslo med Virke Handel og Franchisearkitekt: Franchisekonferansen 2016
Franchise er den raskest voksende driftsformen i Norge. Hvilke muligheter finnes? Hva gjør de beste? Hvilke fallgruver finnes? På konferansen møter du toppledere fra store og små kjeder, inspirerende foredragsholdere og Nordens ledende eksperter på franchise. I tillegg får du presentert unike analyser og innsikten du trenger for å lykkes med franchise. Mer informasjon kommer.

29. Mars i Oslo med Virke: Konjunkturseminar 1. kvartal 2016
Årets første prognoser legges frem hos Virke.

17. Mars i Oslo med Virke eHandel: eSeminar - Vårsamlingen 2016
Tradisjon tro, inviterer Virke eHandel (tidligere Distansehandel Norge) til vårsamling på Soria Moria med en rekke spennende programinnslag, deriblant presentasjon av eHandelsbarometeret 2016. Konferansen samler medlemmer i Virke eHandel, Business Partnere samt andre netthandlere til årets hyggeligste arrangement.

7-8. April i Oslo med eHandelsforum i samarbeid med Virke eHandel: Future of Business
The Future of Business er en årlig konferanse med noen av verdens og Nordens fremste og mest anerkjente foredragsholdere og bedrifter innenfor fremtidens moderne handel, e-commerce, digital marketing & ledelse.

 

21. April i Oslo med Virke Byggevarehandel og Byggevareindustriens Forening – Byggevaredagen 2016
For 13. gang på rad samles byggevarehandel og -industri til en felles byggevaredag, i år med temaet digitalisering. Dette er stedet hvor bransjen møtes og setter av tiden til å løfte blikket noen timer, diskutere med leverandører og konkurrenter og ikke minst få noen gode tanker fra podiet på mulig vei videre for egen bedrift. Arrangementet avsluttes med en hyggelig middag.

 

19. Mai i Oslo med Virke eHandel og Google: eFokus – Sats internasjonalt!
I samarbeid med Virke eHandel inviterer Google små og store netthandelsaktører til sine nye lokaler for å sette fokus på hvordan norske nettbutikker kan satse internasjonalt. Retail-ekspert Oddgeir Garnes i Google vil snakke om hvorfor norske netthandelsaktører bør gå internasjonalt, og hva som skal til for å få suksess. Vi inviterer også med oss flere norske netthandelsaktører som kan fortelle om sine erfaringer med å gå internasjonalt. Mer informasjon kommer.

30. Mai-1. juni i Barcelona - Global Ecommerce Summit
Bli med Virke e-Handel til den årlige internasjonale konferansen for digital handel hvor ledende eksperter, prisbelønte selskaper og etablerte leverandører fra hele verden samles. Arrangementet byr på tre inspirerende dager med case-studier fra hele verden og en unik mulighet til å etablere et eget globalt nettverk hvor alle er opptatt av samme utfordringer.
Mer informasjon kommer.

13. Juni i Oslo med Virke eHandel – eSeminar – Sommermøte
Velkommen til en ettermiddag fylt med gode faglige innlegg og som avsluttes med god mat og drikke.

20. Juni i Oslo med Virke: Konjunkturseminar 2. kvartal 2016
Oppdaterte prognoser for 2016.

2. september i Oslo: Frokostmøte i Virke eHandel og eHandelsforum
Vi byr på enkel frokost og to timers faglig oppdatering i Virke e-Handel fredag 2. september. Tema for møtet er ny personvernforordning, Trygg E-handel versjon 2.0, nytt fra Global Ecommerce Summit og spennende netthandelscase

23-25. September med Virke KBS: Bransjesamling 2016
Mer informasjon kommer.

26. September 20. Juni i Oslo med Virke: Konjunkturseminar 3. kvartal 2016
Virke presenterer prognosene for 2017.

28. September med Virke Handel – Handelskonferansen 2016
Handelskonferansen er Norges største og viktigste møteplass for norsk handel. Her møtes retailledere, leverandører, investorer og andre som jobber tett med norsk handel. Vi garanterer spennende foredrag fra toppledere, interessante diskusjoner, aktuelle analyser, ny innsikt og inspirasjon.

 

20. oktober i Oslo med eHandelsforum og Virke eHandel: Conversion Performance 2016
Hvordan skal du øke din synlighet og lønnsomhet på nett? Målet med dagen er at du skal få ny kunnskap og kompetanse som skal bidra til positive resultater for din nettbutikk / business. Her kan du lære konverteringsoptimering og markedsføring av de aller beste!

 

7. November i Oslo med Virke: Konjunkturseminar 4. kvartal 2016
Virke legger frem sine prognoser for julehandelen 2016.

17. november i Oslo med Virke eHandel: eSeminar - Julemøte 2016
Gjør deg klar for 2017! Velkommen til en ettermiddag fylt med gode faglige og inspirerende innlegg. Ettermiddagen avsluttes med god mat og drikke. Mer informasjon kommer.

6 desember i Oslo med eHandelsforum og Virke eHandel: Fagdag – BTB
Hvordan lykkes med BTB eHandel? Konferanse for ledere og mellomledere som jobber med og ønsker å lære mer om eHandel og BTB-salg.