Virke e-Handel vokser

Publisert:

Et enstemmig styre i Virke e-Handel har tatt opp CareOfCarl og Fovea i nettverket Virke e-Handel. Mens førstnevnte selger designerklær til menn, er Fovea Norges største aktør innenfor skole, barnehage- og sportsfoto.

I snart 50 år har Fovea drevet med skolefoto, i mange år med barnehagefotografering, og de siste to årene også med sportsfotografering.- Vi tror på fortsatt vekst. Det er stadig stor forskjell på en proff fotograf som kan lyssetting og som har utstyr for ulike forhold, og på amatørfotografen med sitt mobiltelefonkamera, sier daglig leder Per Halvorsen.

Fovea har fotografer over hele Norge og Sverige, og selve bildeproduksjonen skjer på Skytta utenfor Oslo. I tillegg har Fovea det siste halve året hatt en filial i Vietnam, og har til nå levert 8000–9000 bilder der.

- Vi har et ønske om å markere oss som dønn seriøse, i takt med lovverket og e-handelsbransjen for øvrig, sier Halvorsen.

- Derfor sikter vi oss også inn på å bli Trygg E-handel-sertifisert.

CareOfCarl

- Vi har hatt mange forespørsler om å starte en norsk nettbutikk, hvilket vi gjør nå med Careofcarl.no.


Butikken vil rette seg mot samme målgruppe som i Sverige: Men som er bevisst på hvordan de kler seg og som ønsker kvalitet og en klassisk, tidløs stil.
- Vi håper og tror at det ikke er stor forskjell på svensker og nordmenn i så måte. Vi mener dette har mer med livsstil og interesser å gjøre, enn med nasjonalitet og alder, sier Källqvist.
I Sverige har CareOfCarl hatt en sterkt oppadgående popularitet., og omsatte i regnskapsåret 2013/2014 for 63 millioner svenske kroner.

- Ved å være med i Virke e-Handel nettverket vil vi komme nærmere mulige samarbeidspartnere og det norske markedet, sier Källqvist.