Servicehandel

Servicehandelen er kiosk- og bensinstasjonsforhandlernes bransjeenhet i Virke. Bransjeenheten har nærmere 2500 medlemsbedrifter og omfatter kiosker, bensinstasjoner, bilverksteder samt servicekonsepter tilknyttet næringen. Her finner du siste oppdateringer for Servicehandel.

Siste oppdateringer

 • Gjennomslag

  Viktig gjennomslag i Stortinget for ladestasjoner

  Energi- og miljøkomiteen følger opp Virkes innspill og ber i innstillingen til klimameldingen regjeringen sørge for at det blir bygget ut ladestasjoner i hele landet, og vurdere om det bør etableres en utjevnings/tilskuddsordning for høye anleggsbidragsutgifter. Virke foreslår at regjeringen gjennom Enova etablerer en økonomisk støtteordning som hurtigladebransjen kan benytte ved å dokumentere utgifter over et visst nivå i forbindelse med anleggsbidrag.

  Les mer her

 • bilvask og miljø

  Ber kommunene legge til rette for at flere innbyggere kan vaske bilen mer miljøvennlig

  En befolkningsundersøkelse gjennomført på oppdrag fra interesseorganisasjonen Norsk Vann viser at et stort flertall av nordmenn ønsker å ta bedre miljøvalg når de vasker bilen. Bedre informasjon fra kommunene er viktig for å unngå at oljeholdig avløpsvann og andre miljøgifter havner på avveie når man vasker bilen.

 • Servicehandel

  KBS bytter navn til Servicehandel

  Endringen gjelder fra 1.1 2020.

Se alle oppdateringer

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Handelskonferansen 2021

Reimagine Retail - for deg med lederansvar i fremtidens handel

Se program og meld deg på

Virkes handelskonferanse 2021 samler hele handelsnæringen i Oslo Spektrum 21. september.

Vi møtes endelig fysisk igjen! Dynamikk, høy stemning og myldrende liv preger årets viktigste handelskonferanse.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene