Servicehandel

Servicehandelen er kiosk- og bensinstasjonsforhandlernes bransjeenhet i Virke. Bransjeenheten har nærmere 2500 medlemsbedrifter og omfatter kiosker, bensinstasjoner, bilverksteder samt servicekonsepter tilknyttet næringen. Her finner du siste oppdateringer for Servicehandel.

Siste oppdateringer innen Servicehandel-politikk

 • : KBS bytter navn til Servicehandel

  Endringen gjelder fra 1.1 2020.

 • Hva betyr ny lov om god handelsskikk?

  Regjeringen la fredag frem forslag til lov om god handelsskikk. Kiosker og bensinstasjoner blir omfattet av de nye reglene. Hva betyr loven for deg?

  Les mer her.

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Handelskonferansen 2020 - LIVE

Om korona, vinnere og tapere, bærekraft, Kina, omstilling og omstart, forbrukerinnsikt, myter og kameleoner.

I år avholdes konferansen med en serie på fem daglige digitale TV-sendinger, hver morgen fra 21 til 25 september - og som påmeldt deltaker kan du starte sendingen når det passer deg.

Meld deg på

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene

Kontaktperson