Helseindustri

Virke organiserer virksomheter innen helseindustri, som apotek, helseleverandører og hjelpemiddelprodusenter og -distributører.

Om helseindustri i Virke

Apotekene er kompetansebedrifter som blant annet gir veiledning og sikrer riktig legemiddelbruk. Virke jobber sammen med bransjen for at apotekene skal kunne tilby flere, lett tilgjengelige, legemiddelrelaterte helsetjenester.

Apotekene er sterkt regulert og Virke jobber for gode vilkår som sikrer at de kan bidra med sin kompetanse og tilgjengelighet i alle deler av landet for eksempel gjennom endring av pris- og avansereguleringen som er mer i samsvar med apotekenes kostnader og utvikling.

Helseleverandørene er leverandører til helse-Norge og NAV og leverer alt fra forbruksmateriell, til kompleks medisinsk utstyr og hjelpemidler.

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Velkommen til Handelskonferansen

 1. Handelskonferansen 2021

  Reimagine Retail - for deg med lederansvar i fremtidens handel

Meld deg på!

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene

Kontakt