Kunnskap og teknologi

Virke samler norske kunnskaps- og teknologibedrifter og organiserer i dag over 2500 virksomheter innen Kunnskap og teknologi. Vi samler medlemmer fra bransjer som teknologi, rådgivning, helseindustri, apoteker, inkasso, regnskap, finans, utdanning, innsikt, innovasjon og entreprenørskap.

Kunnskap- og teknologibedriftene skaper enorme verdier for Norge. De utvikler og tilbyr kompetanse og løsninger som bidrar til offentlig og privat sektors verdiskapning. Kunnskap- og teknologibedriftene er en pådriver for tjenesteinnovasjon samt bærekraftige produkter og forretningsmodeller. Slik driver de fram det nye Norge. Kunnskap- og teknologibedriftene tjener Norge, og Virke tjener dem. Sammen tenker vi nytt for å løse morgendagens utfordringer.

Virke Kunnskap og teknologi er en nettverksbygger som inviterer til nyttig kompetanseutveksling i og på tvers av din bransje, tilgjengeliggjør og sender ut aktuell og bransjerelevant statistikk.

Sammen med våre medlemmer utfordrer vi politikerne og oss selv på hvilket samfunn vi ønsker, hvordan vi skal løse våre felles store og mindre utfordringer, spesielt knyttet til hvilket arbeides- og næringsliv vi ønsker i fremtiden.

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Siste oppdateringer

 • FORLAG

  FriDA falmer i Fredrikstad

  De folkevalgte i Fredrikstad kommune var først ute i å ta stilling til om det skal opprettes et kommunalt forlag (FriDA) som skal gå i konkurranse med private tilbydere. Saken hadde først et solid flertall, men dette har slått sprekker og kan føre til at prosjektet avsluttes før det har startet.

  Les hele saken her

 • FORLAG

  FriDA: Fare for forslag om kommunalt forlag

  Markedet for digitale læremidler i videregående skole har vært tøft i mange år fordi fylkene har opprettet sin egen leverandør. Nå snuser flere kommuner på muligheten for å gjøre det samme for grunnskolen og Virke jobber for å stoppe dette arbeidet.

  Les hele saken her

 • STATSBUDSJETTET

  Statsbudsjettet 2021 - Gode digital grep, men mangler retning

  Regjeringen foreslår å bruke 1,5 mrd. kroner på digitalisering for 2021. Virke er fornøyd med at det gjøres grep på disse områdene, men vi etterlyser en helhetlig plan for digitaliseringsarbeidet. Vi mener regjeringen må bruke erfaringene fra Nasjonal Transportplan (NTP) til å lage en Nasjonal Digitalplan.

  Les hele saken her

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene

Kontaktpersoner