e-Handel/netthandel

dame holder et bankkort foran en pc

Virke e-Handel skal samle netthandelens små og store aktører, ivareta bransjens lønnsomhet og arbeide for like og forutsigbare rammebetingelser for norske og utenlandske aktører.

Virke e-Handel vil bidra til trygghet for alle som handler på nettet, blant annet ved sertifiseringsordningen Trygg e-Handel. Virke e-Handel er Norges medlem i Ecommerce Europe, interesseorganisasjonen for e-handel i EU og EØS.

Les mer om Virke e-Handel og hvilke områder Virke e-Handel jobber spesielt med her.

Fakta om Virke e-Handel

Virke e-Handel ble etablert i 2015 etter at nettbutikkenes bransjeorganisasjon Distansehandel Norge ble innlemmet i Virke. Distansehandel Norge har en historie som går tilbake til 1983 da foreningen ble startet som Norsk Postordreforening. Les mer

Vårsamlingen 2019

- Om å svare på utfordringene og å lære av andre

På Vårsamlingen vil du møte folk som har møtt utfordringer og funnet muligheter som gjør en bedre rustet i møte både med giganter som Amazon og i jakten på nye løsninger. Det blir også firmapresentasjoner og konkrete tips om hvordan takle hyppige endringer. Dessuten setter vi også av tid til å møte og mingle med nye og gamle bransjekolleger.

Velkommen til «årets hyggeligste og nyttigste møteplass»!

 

Se program og meld deg på her

 

Les mer

Om Rådgivningstelefonen

Vi er klare til å svare på spørsmål om forretningsjus. Dette er en gratis tjeneste som er forbeholdt våre virksomheter innen e-handel.

  • Rådgivningstelefon: Rådgivningstelefonen er bemannet hver arbeidsdag kl. 08.15-16.00. Ring 22 54 17 00, og tast 1 og 2 for rådgivning innenfor forretningsjuridiske områder.
  • E-post: Du kan også sende din forespørsel til

 

Les mer

Bransjeartikler

Styrking av norsk privat eierskap viktig i regjeringsforhandlingene

Virke og 10 andre organisasjoner i næringslivet ber Høyre, Frp, Venstre og KrF om å prioritere å fjerne formuesskatt på privat eierskap i næringslivet i forhandlingene om ny regjeringsplattform i januar. Vi ber om at dette skjer gjennom å sette verdsettelsen av aksjer og driftsmidler til null innen 2021, slik at dette ikke lenger formuesbeskattes. Det vil styrke norsk, privat eierskap, investeringer og omstilling i næringslivet.

Vis flere

Laster flere sider...