Adyen Nordic | Verdensomspennende betalingsteknologi

Tobias Lindh, Country Manager, Adyen Nordic

Den verdensomspennende betalingsplattformen Adyen er ny Business Partner i Virke e-Handel. Adyens betalingssystem brukes av mange av verdens mest kjente internasjonale selskap.

– Vi gleder oss til å bli mer kjent med det norske markedet. Vi vil gjerne lære norske netthandlere å kjenne og ser frem til å kunne utvikle forretningssamarbeid med andre medlemmer og Business Partnere i Virke e-Handel, sier Tobias Lindh, Country Manager for Adyen Nordic.

Adyen står bak det omfattende Retailbarometeret som i sin 2018-rapport presenterer holdninger og kjøpevaner basert på svar fra over 5000 forbrukere og 500 nettbutikker.

– Virke e-Handel har fått tilgang til rapporten. Her er det spennende funn som netthandlere vil ha nytte av å få kunnskap om. Vi skal dele denne kunnskapen med våre medlemmer, lover Gerhard Anthun, leder i Virke e-Handel.

Fakta om Adyen Nordic

Adyen ble grunnlagt i Amsterdam i 2006 av en gruppe gründere. Utgangspunktet var at datidens betalingsteknologi var et lappeteppe med til dels utdatert infrastruktur.

Grunnleggerne satt seg ned med ett mål for øyet: Å bygge et betalingssystem på en plattform som kunne fungere verden over og som sømløst ville kunne betjene ulike betalingsformer og muliggjøre vekst online, via mobile enheter og på salgssteder.

Adyen er representert med kontorer i 15 land. Norden-kontoret ble åpnet i Stockholm i 2012.

Les mer om Adyen Nordic her.

Les mer