Litium | ny Business Partner

Henric Ceder, Country Manager Norway

Svenske Litium er blitt ny Business Partner i Virke-Handel.

– Når vi nå forsterker vår innsats og etablerer oss i Norge med egen country manager, vil vi også knytte oss tettere til norske nettbutikker. Vi har lenge sett på Virke e-Handel som en viktig bransjeaktør, sier Litiums Henric Ceder, nyansatt Country Manager for Norge.

Han forteller at Litium lenge har hatt kunder og samarbeidspartnere i Norge, men nå er altså tiden inne til å satse for fullt og styrke innsatsen gjennom lokal representasjon.

– Da er det viktig med kontakt med en organisasjon som jobber for å gi netthandelen de rette forutsetninger, sier Henric Ceder.

Som Business Partner ser han fordeler i å få tilgang til rapporter og annen bransjeviktig informasjon som Virke e-Handel besitter.

Litium var en av de første PIM– og e-handelsplattformene på det nordiske markedet. Erfaringen Litium har høstet gjennom lang tid, vil Litium nå dele med norske kunder og samarbeidspartnere.
Litium har bygd opp en skybasert e-handelsplattform med løsninger tilpasset både mellomstore og store kunder innen så vel B2C som B2B.

– Vi hjelper med merkevarebygging og salg i alle kanaler og på alle globale markeder. Oppstår det problemer vil vi være lett tilgjengelig for våre kunder i Norge.

 

Litium

Henric Ceder

Country Manager Norway

Mobile: +47 954 38 841

Phone: +47 954 38 841

Les mer