Procurator: Billig eske kan koste dyrt

Truls Høivik, KAM Emballasje i Procurator Norge AS

– Når folk handler sko på nettet, spaserer ikke skoene selv hjem til kunden. De må plukkes, pakkes, forsegles merkes og sendes, sier Truls Høivik, KAM Emballasje i Procurator Norge AS på Skedsmokorset utenfor Oslo.

– Takket være en hurtigvoksende netthandel øker etterspørselen etter ulike former for emballasje og pakkesystemer kolossalt. Her er det vi ønsker å være best i klassen, sier Høivik ubeskjedent. Han tilbyr hele spekteret av pakkeløsninger, med esker, boblefolie, bølgepapp, pakkeutstyr og pakkemaskiner eller kort fortalt: Alt du trenger til et moderne internlogistikksystem.

Høivik sier at han gjennom sin tidligere arbeidsplass ble kjent med Virke e-Handel og var derfor klar på at Procurator måtte bli Business Partner.

– Det er her vi treffer kundene våre og det er her vi kan lære mer om bransjen, trender og utvikling. På den måten blir vi i bedre stand til å tilby løsninger som er økonomisk effektive og tilpasset den enkelte kunde. Husk: Pakketiden koster ca 10 kroner per minutt! En billig eske kan koste deg dyrt!

Om Procurator

Procurator er i sin opprinnelse et svensk firma med avdelinger i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Estland. Og det er mye mer enn emballasje. Procurator er stor aktør innen hudpleie, renhold, pleie og omsorg, verneutstyr, poser og sekker og engangsartikler til HORECA-markedet .

Procurator tilbyr gjennom sin eier Papyrus Norge AS (forhenværende Carl Emil AS) det aller meste innen papir og kartong til grafisk industri.

Les mer