Rådgivning

Virke organiserer rådgivningsvirksomhetene i Norge og skaper bransjefellesskap og talerør for virksomheter innen rådgivning, som omfatter alle typer konsulenttjenester. Vi samarbeider med bransjeforeninger der det er naturlig og skaper egne fellesskap der dette ikke finnes.

Om rådgivningsbransjen i Virke

Rådgivere er avgjørende for omstillingen og innovasjon hos alt fra store norske bedrifter og offentlig sektor til små og mellomstore bedrifter. Våre medlemmer jobber kontinuerlig med å opprettholde sterke og konkurransedyktige fagmiljøer.

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Velkommen til Handelskonferansen

 1. Handelskonferansen 2021

  Reimagine Retail - for deg med lederansvar i fremtidens handel

Meld deg på!

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene

Kontakt