Search Results here!

Reise, kultur og opplevelser

Virke reiseliv, kultur og opplevelser samler bredden av kultursektoren, heriblant museer, kino, scener, kulturnæringen og kulturfrivilligheten, samt opplevelses- og serveringsvirksomhetene. I tillegg organiserer vi reiselivsaktører i Norge, incoming, reisebyråer og reisearrangører som selger reiser til utlandet.

Om flyvninger over iransk og irakisk luftrom Det norske Luftfartstilsynet har, i likhet med den svenske Transportstyrelsen og i dialog med aktuelle norske operatører, gitt en anbefaling om ikke å fly over iransk og irakisk luftrom, i dagens situasjon. Det er imidlertid flyselskapene selv som fatter den endelige beslutningen vedrørende sine reiseruter. Ved spørsmål om reisen eller eventuell ombooking m.m. henvises det til det aktuelle flyselskap eller turoperatør.

I tillegg organiserer vi reiselivsaktører i Norge, incoming, reisebyråer og reisearrangører som selger reiser til utlandet.

Vi arbeider for gode rammebetingelser i markedet, yter individuell bistand til våre medlemmer i bransjespesifikke saker, også av juridisk karakter. Samtidig fungerer vi som et talerør for bransjen i dialog med både myndigheter og media.

Kick-off for grønt veikart kultur | 22. januar

Kunst- og kultursektoren tar ansvar. Vi tar for oss FNs bærekraftsmål med konkrete målsettinger for 2030 og 2050. Det skal handle om de områdene hvor kunst og kultursektoren kan gjøre størst forskjell, med et særlig fokus på klima.

Påmelding

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Dette gjør vi for norsk reiselivs-, opplevelse og kulturnæring:

Vi arbeider for gode rammebetingelser i markedet, yter individuell bistand til våre medlemmer i bransjespesifikke saker, også av juridisk karakter. Samtidig fungerer vi som et talerør for bransjen i dialog med både myndigheter og media.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

  • Juridisk bistand og rådgivning

    Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

  • Analyser og innsikt

    Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

  • Fordelsavtaler og rabatter

    Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene