Trening

Virkes oppdrag er å samle norsk treningsbransje for å bidra til økt profesjonalisering. Vi gir medlemmene våre hjelp og rådgiving, og skaper møteplasser der bransjen kan dele erfaringer og øke kompetanse.

Smittevernstandard og informasjonsmateriell

 • Smittevernstandarden i brosjyreform kan gis til medlemmer og ansatte.
 • Plakat fra FHI (se baksiden av brosjyren) med generelle smittevernråd som kan henges opp på sentrene.
 • Plakat for trening om viktigste smittevernråd som kan henges opp på sentrene.
 • Handlingsplan ved smitte i treningsvirksomheter til ansatte. 

Om trening i Virke

Nærmere 600 000 trener på et treningssenter som er medlem i Virke. Som talerør for 400 treningssentre er vi en sentral aktør i spørsmål knyttet til fysisk aktivitet og forebyggende helse.

Våre viktigste strategiske satsingsområder er for tiden antidopingarbeid, økt kompetanse i bransjen og fjerning av hindringer for økt fysisk aktivitet og trening. Et eksempel på dette er arbeidet med å få fjerne skatt på trening betalt av arbeidsgiver.

I tillegg utarbeider vi hvert år en bransjerapport som viser utvikling og status i bransjen i Norge. 

Rapport: Treningssenterbransjen 2019

Rapporten viser utviklingen i den norske og den europeiske treningssenterbransjen i 2018, med nøkkeltall om vekst, lønnsomhet og markedsandeler.

Mer om rapporten

Bli medlem i Virke

Jeg vil bli medlem

Alt om medlemskap. Allerede medlem? Logg inn

Dette gjør vi for trenings- bransjen

Dette er noen av de politiske sakene vi jobber med som påvirker treningsbransjen. Les om flere politiske saker Virke jobber med.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.

Se alle medlemsfordelene

Kontaktpersoner