Webinar: Hva kan din virksomhet gjøre for å skape vekst og lønnsomhet etter COVID-19 krisen?

Koronakrisen vil fortsette å prege norsk økonomi og næringsliv i månedene og årene som kommer.

Den siste tiden har radikalt utfordret eksisterende markedsstrukturer og virksomheter har jobbet intensivt med en rekke store utfordringer knyttet til å sikre arbeidsplasser, beholde kunder, sikre likviditet, omorganisere driften samt navigere i kompliserte statlige støtteprogrammer.

Etter det umiddelbare sjokket, hvor økonomien gikk i stå over natten, åpnes nå økonomien gradvis opp igjen med økt fokus på hvordan sikre vekst og lønnsomhet på lengre sikt.

BearingPoint vil i webinaret dele erfaringer og gi konkrete og praktiske råd på hvordan din virksomhet kan legge grunnlaget for vekst og lønnsomhet i en tid preget av stor usikkerhet:

 • Erfaringer og analyser på hvordan norske virksomheter jobber med å overkomme COVID-19 situasjonen og legge grunnlaget for fremtidig vekst og lønnsomhet
 • Konkrete råd og verktøy/metoder for hvordan din virksomhet kan tilpasse seg endringer i kundenes behov og forventninger
 • Råd og eksempler på hvordan din virksomhet kan jobbe med å sikre nødvendig endring og omstilling

Medvirkende

 • Hjalmar Moberg

  Senior Consultant , BearingPoint

  Hjalmar Moberg er Senior Consultant i BearingPoint og har erfaring med å støtte bedrifter i å utarbeide og implementere strategier for å sikre vekst og lønnsomhet. Hjalmar har jobbet med å utforme nye konsepter samt å forbedre og utvikle etablerte forretningsområder, bl.a. innen varehandel og logistikk. Hjalmar er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU med spesialisering innen innovasjon av forretningsmodeller i økonomiske nedgangstider.

 • Håkon Høst

  Senior Business Advisor , BearingPoint

  Håkon Høst er Senior Business Advisor i BearingPoint og har vært sentral i å løse og realisere forretningsmessige, organisatoriske og digitale muligheter/utfordringer. Håkon har bred erfaring fra ledende konsulentselskaper og har jobbet med kunder innenfor bank/finans, eiendom, media, utdanning, transport og telekommunikasjon. Håkon er utdannet Cand.Merc fra Handelshøjskolen i København.

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no

Dette skjer hos Virke!

 1. Medlemsmøte kultur og opplevelser

  Vi inviterer til digitalt medlemsmøte for Virke kultur og opplevelser.

 2. Lederutvikling - Bli en bedre leder

  Vi tilbyr et praktisk, erfaringsbasert og løsningsorientert program for deg som ønsker å utfordres til å utvikle deg og virksomheten din videre.

 3. Ditt spor: Sirkulær økonomi for din virksomhet

  Praktiske tips og verktøy til grønn omstilling i handels- og tjenestenæringen!

Se alle kurs og konferanser