Folkehøgskoledagen 2021

Velkommen til folkehøgskoledagen! Årets folkehøgskoledag er digital og foregår på Zoom. Vi legger opp til et møte med aktuelle saker og mulighet for spørsmål og dialog.

Program

 • Hvorfor driver folkehøgskoler med karriereveiledning og karrierelæring? Hvordan gjør vi det?

  Tonje Gravås fra Kompetanse Norge, som har overordnet ansvar for karriereveiledning, gir oss en innføring i hvordan folkehøgskolene kan bidra til at elevene gjør gode valg og tilegner seg karrierekompetanse.

 • Elevavtaler, med fokus på ordensregler og rus.

  Advokat i Virke, Anders Aasland Kittelsen gir en innføring i hvordan folkehøgskoler kan regulere elevers bruk av rusmidler, avdekke rusbruk ved skolen og håndtere overtredelser.

 • Hva er lurt å gjøre i møte med ungdom som ruser seg?

  Aino Lundberg fra Kirkens bymisjons lavterskeltilbud 24sju har lang erfaring fra arbeid med rusmiddelavhengige, og skal snakke om hvordan vi møter ungdom som ruser seg på en måte som hjelper dem til å ikke utvikle et problematisk forhold til rus.

Medvirkende

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

 1. Onlinekurs - Grunnkurs i arbeidsmiljø

  Vi gir deg en grunnleggende innføring i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, aktørene i arbeidsmiljøarbeidet, arbeidsmåter innen HMS og sykefraværsoppfølging.

 2. Onlinekurs - Effektiv selvledelse i hverdagen

  Bli god på selvledelse og styrk dine muligheter til å nå personlige og profesjonelle mål i en tid med store endringer!

 3. Onlinekurs: Smarte forhandlinger

  Lær hvordan du oppnår de beste resultater i forhandlinger, basert på kunnskap om hva som virkelig fungerer.

 4. Onlinekurs - Arbeidsrett fra A-Å

  Er du arbeidsgiver er det nødvendig å ha full oversikt over de viktigste spørsmålene innen arbeidsrett, fra ansettelse til arbeidstid, sykefravær, oppfølging og eventuell oppsigelse eller avskjed.

 5. Hva vil Trygve gjøre for deg som virksomhetsleder?

  Virke inviterer til medlemsmøte med Trygve Slagsvold Vedum.

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no