Insolvens, oppbudsplikt og styreansvar

Hva må styret og daglig leder i økonomisk utfordrende tider ha fokus på og hva slags mulighetsrom finnes? Lær mer i dette webinaret.

I dette webinaret går vi gjennom hva som er viktig å ha fokus på i krevende tider og vi ser på mulighetsrommet som finnes. Det er også kommet en ny rekonstruksjonslov, et alternativt verktøy som gir konkursbeskyttelse. Hvordan fungerer denne loven og når er det aktuelt å benytte dette verktøyet?

Våre dyktige advokater Jesper Jørgensen og Hege Stensland Sveen vil i dette webinaret gi råd og nyttige tips innen insolvensvurderinger og styreansvar til deg som sitter i styret eller ledelsen.

Medvirkende

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

 1. Medlemsmøte Virke Trening

  Velkommen til medlemsmøte!

 2. Onlinekurs - Grunnkurs i arbeidsmiljø

  Vi gir deg en grunnleggende innføring i regelverket, arbeidsmiljøfaktorer, aktørene i arbeidsmiljøarbeidet, arbeidsmåter innen HMS og sykefraværsoppfølging.

 3. Onlinekurs - Mitt ledelsesfundament – forankring av eget lederskap i en tid med mye usikkerhet

  Ønsker du i enda større grad å være bevisst i ditt lederskap og bygge et mer solid fundament du leder ut ifra?

 4. Ditt medlemskap fra A til Å

  Vet du hva ditt medlemskap i Virke egentlig betyr for din virksomhet? Lær mer på dette webinaret!

 5. Insolvens, oppbudsplikt og styreansvar

  Hva må styret og daglig leder i økonomisk utfordrende tider ha fokus på og hva slags mulighetsrom finnes? Lær mer i dette webinaret.

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no