Medlemsmøte kultur og opplevelser

Vi inviterer til digitalt medlemsmøte for Virke kultur og opplevelser.

Program

Grønt veikart for kunst- og kultursektoren- en oppdatering

En bærekraftig fremtid er en av Virkes strategiske målsetninger. Virke er en av initiativtakerne til Grønt veikart for kunst og kultursektoren, og vi har invitert Linnea Svensson, prosjektleder for veikartet til å fortelle litt om arbeidet med veikartet og gi oss en statusoppdatering.

Koronakrisen-hva er status for bransjen nå?

Koronakrisen er langt fra over og mye av hverdagen til våre medlemmer dreier seg naturlig nok om å komme igjennom og ut av den. Rhiannon Hovden Edwards, leder for Virke kultur og opplevelser orienterer om gjeldende krisetiltak for bransjene, Virkes gjennomslag den siste tiden og vårt arbeid fremover.  Vi presenterer også statusrapport basert på resultatene fra Virkes siste medlemsundersøkelse.

Praktisk informasjon

Vi hører gjerne fra deg! Har du noen spørsmål kan du sende inn disse til oss her. Du kan også stille spørsmål underveis i møtet via chatkanal.

Vi vil fremover holde kvartalsvise digitale medlemsmøter for medlemmer i Virke kultur og opplevelser. Du finner møtedatoene i vår oversikt over digitale arrangementer

Ansvarlig

Slik får du tilgang til webinaret

Etter påmelding vil du automatisk få tilsendt en lenke til å følge webinaret. Det er derfor viktig at du har oppgitt rett e-postadresse ved påmelding. Du vil også motta lenken til webinaret en time før sendestart. Vi ønsker at du åpner lenken senest fem minutter før webinaret starter.

Opplever du problemer med lenken ta kontakt med oss. 

Dette skjer hos Virke!

 1. Lederutvikling - Bli en bedre leder

  Vi tilbyr et praktisk, erfaringsbasert og løsningsorientert program for deg som ønsker å utfordres til å utvikle deg og virksomheten din videre.

 2. Ditt spor: Sirkulær økonomi for din virksomhet

  Praktiske tips og verktøy til grønn omstilling i handels- og tjenestenæringen!

 3. Onlinekurs - Lovpålagt HMS-kurs for øverste leder

  Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke HMS-krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten.

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no