Medlemsmøte Trening

Lansering av e-læringsprogrammet om spiseforstyrrelser "Når trening blir tvang". Utviklet i samarbeid Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS).

Innhold

Virke Trening inviterer til digitalt medlemsmøte.

Programmet Når trening blir tvang skal sikre grunnkunnskap om spiseforstyrrelser og gi ansatte i treningssenterbransjen en innføring i identifisering og håndtering av personer en er bekymret for å kunne ha en spiseforstyrrelse. Det skal også bidra til å etablere felles retningslinjer for håndtering av problematikken ved ulike treningssentre, uavhengig av kjede. 

På møtet, vil senterleder for ROS i Oslo, Mari Ourom, og hennes vikar og fungerende prosjektleder senere i høst, Barbro Sætha, gi en orientering om lanseringen av e-læringsprogrammet, innholdet i selve programmet opp mot ansatte, og svare på spørsmål dere måtte ha.

Praktisk info

 • Vi oppfordrer til å logge seg på møtet allerede fra 10.35-10.40
 • Husk å mute mikrofon
 • Skriv eventuelle spørsmål i chat
 • Skriv i chat hvis du ønsker å be om ordet

Medvirkende

Dette skjer hos Virke!

 1. Medlemsmøte kultur og opplevelser

  Vi inviterer til digitalt medlemsmøte for Virke kultur og opplevelser.

 2. Lederutvikling - Bli en bedre leder

  Vi tilbyr et praktisk, erfaringsbasert og løsningsorientert program for deg som ønsker å utfordres til å utvikle deg og virksomheten din videre.

 3. Ditt spor: Sirkulær økonomi for din virksomhet

  Praktiske tips og verktøy til grønn omstilling i handels- og tjenestenæringen!

Se alle kurs og konferanser

Ta kontakt

 • Event og møteplasser i Virke

  Event og møteplasser håndterer alle arrangementer i Virke. Lurer du på noe angående dette arrangementet? Ta kontakt med oss på telefon 908 69 725 eller e-post arrangement@virke.no